Az olcsó sör a károsabb, vagy a kannásbor?
Elég nehéz lenne minőségi összehasonlítást tenni olcsó bor és olcsó sör között, de ha abból indulsz ki, hogy a tipikus flakonos borban az európai bortermelő vidékek hulladékát kapod meg, az olcsó sör viszont az eleve olcsó gabonából készül, akkor az alapanyag a sör mellett szól. Persze ez nem garantálja, hogy jobb is, de kis mennyiségben egyik sem tesz a sírba.
Az olcsó kereskedelmi italokban az a „legkárosabb”, hogy az átlagember is nagyon sokat tud venni belőlük. Ha koccintóst iszol, napi 500 Ft-ból matt alkoholista lehetsz. Ez nagyobb veszély, mint a minősége.
Kannás.
Sörből többnyire minél olcsóbb, annál alacsonyabb szárazanyag tartalma, magyarul diétás sört kapsz.
A kannásborban lehetnek vegyi anyagok.
A sör kulturáltabb, megbízhatóbb összetevőkből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!