Mennyivel károsabb az olcsó sör mint a drága?
Vegyünk olcsóbbnak egy Soproni klasszikust és drágabbnak egy Paulaner München Hell-t.
Ha tegyük fel egyiket vagy másikat issza az ember évekig mondjuk napi 1 üveggel akkor az olcsóbb ártalmasabb mint a drága?
Napi egy üveg semelyikből sem káros.
De a soproni klasszikus azt figyelembe véve,hogy miből készül nem olcsó sör.Mert vannak annál olcsóbban is kukorica mentes viszonylag jó sörök.Például Szalon,Argus Maestic...
Az olcsóbbak kukorica grízből készülnek, ami semmivel nem károsabb mint az árpamalátából készült sörök, csak szarabb az íze.
Illetve hallottam olyanról is, hogy a kukoricagrízes sörökhöz néha külön adnak tiszta szeszt ha nem éri el a megfelelő alkoholszázalékot a gyártás folyamán.
Kedves 2!de karos minden nap az alkohol. Definicio szerint alkoholista az aki mindennap, iszik! A mennyiseg nem szerepel a def_ban.
Szerintem a silanyabb minosegu alkol ez kegyen sor, bor karosabb!
3
Pont azért ütik fel kukoricával, mert az tolja meg az alkoholt.
Nagy difi nincs. Az olcsóbb általában hígabb gyengébb. Nem olyan mint pl a tablettás bor, ami agykárosodást okoz.
4
Jó. Legyen alkoholista.De ha tényleg csak napi fél liter sört iszik akár 20-30 éven keresztül maradandó egészségkárosodást nagy eséllyel akkor sem okoz ilyen kevés alkohol.
5
Szerintem legális boltban Magyarországon sehol sem kapsz egy deci vodkát 150 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!