Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ezen pálinka márkák közül...

Ezen pálinka márkák közül mely a top 3 nálatok?

Figyelt kérdés

Szóval hogy rangsorolnátok ezeket a pálinka márkákat átlagos minőség és ár/érték arány alapján , és ha lehet akkor írnátok hogy szerintetek melyik a legjobb pálinka gyümölcsönként úgy unblock a top 3 ban(vagyis nem márkánként a , hanem úgy a top 3 közül melyik csinálja a legjobbat gyümölcsönként).

Márkák : Zsindelyes , Panyolai , Kárpátia , Rézangyal , 895 Hunnium , Márkházi , Márton és lányai , Bolyhos , Árpád , Gyulai , Pannonhalmi , Zwack kosher , Agárdi.

A válaszokat előre is köszönöm.

2021. aug. 31. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezek közül egyértelműen a Márton és Lányai emelkedik ki. Tőlük a cigánymeggy és a szamóca a kedvencem. Pannonhalmi egész korrekt almát és irsait szokott csinálni. Ezenkívül az Árpád és az Agárdi az, ami még elmegy, (meg 1-2 Panyolai és Gyulai) a többitől már nem innék semmit. A Márkházitól nem kóstoltam semmit.
2021. szept. 1. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én a pannonhalmi irsainál kevés rosszabbat ittam.
2021. szept. 1. 01:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Arpadtol meg csak jo paleszt ittam ... legfinomabb a 'hamvas szilva'.
2021. szept. 1. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Panyolaibol egyszer ittam malnat ... a belem majd kifordult, olyan volt mint ha valami koromlakk omlott volna a szamba :) Fujjjj!
2021. szept. 1. 07:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Arpadnak kulonleges sorozatai vannak ... a 'vadasz' sorozat annyira jo, hogy ajandeknak is ilyet szoktam venni a bartataimnak.
2021. szept. 1. 07:48
 6/8 Phoney ***** válasza:
100%

Ezekből a Márton, Agárdi, Árpád, de egyébként inkább a Szicsek.

Az a baj, hogy még mindig nem nagyon van olyan főzde, amelyiknek minden évben ugyanúgy sikerülne bármelyik pálinkája (hacsak nem ugyanolyan szarul...), csak egyeseknél egyenletesebb a minőség. Ahonnan 1-2 tételnél többet kóstoltam, onnan mind volt – ha nem is rossz, de – felejthető. (Asszem az Árpádtól nem találkoztam gyengével, de kedvencem se nagyon volt köztük.)

A Pannonhalmi Irsaija is volt nár nagyon jó (talán úgy 6 éve), a szilvájukat meg 10 év alatt talán 4× kóstoltam, hát minőségben és stílusban is volt ott sok minden, a gyenge közepestől a nagyon jóig.

Aztán pár éve több főzde is elkezdett kísérletezni a klaszikus "paraszt" szilvapálinkával, ami izgalmasabb (az eddig divatos "édes-krémes" műfajnál), csak nehezebb eltalálni az egyensúlyát, na azokból egy jót se kóstoltam, még a Szicseknek és Agárdinak se igazán sikerült. (Lehet, hogy azóta már igen.)

2021. szept. 1. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Márton, Agárdi, Márkiházi ezek közül. A legmagasabb minőséget a nagyobbak közül szerintem a Brill szokta hozni, de annyival drágább is minden másnál, hogy nem feltétlenül éri meg a különbséget.
2021. szept. 2. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
A Brill mellett van még egy nagyon jó, akik az itt felsorolt legjobbat (Márton) is ütik és még sokszor olcsóbbak is: 1 Csepp.
2021. szept. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!