Ezen pálinka márkák közül mely a top 3 nálatok?
Szóval hogy rangsorolnátok ezeket a pálinka márkákat átlagos minőség és ár/érték arány alapján , és ha lehet akkor írnátok hogy szerintetek melyik a legjobb pálinka gyümölcsönként úgy unblock a top 3 ban(vagyis nem márkánként a , hanem úgy a top 3 közül melyik csinálja a legjobbat gyümölcsönként).
Márkák : Zsindelyes , Panyolai , Kárpátia , Rézangyal , 895 Hunnium , Márkházi , Márton és lányai , Bolyhos , Árpád , Gyulai , Pannonhalmi , Zwack kosher , Agárdi.
A válaszokat előre is köszönöm.
Ezekből a Márton, Agárdi, Árpád, de egyébként inkább a Szicsek.
Az a baj, hogy még mindig nem nagyon van olyan főzde, amelyiknek minden évben ugyanúgy sikerülne bármelyik pálinkája (hacsak nem ugyanolyan szarul...), csak egyeseknél egyenletesebb a minőség. Ahonnan 1-2 tételnél többet kóstoltam, onnan mind volt – ha nem is rossz, de – felejthető. (Asszem az Árpádtól nem találkoztam gyengével, de kedvencem se nagyon volt köztük.)
A Pannonhalmi Irsaija is volt nár nagyon jó (talán úgy 6 éve), a szilvájukat meg 10 év alatt talán 4× kóstoltam, hát minőségben és stílusban is volt ott sok minden, a gyenge közepestől a nagyon jóig.
Aztán pár éve több főzde is elkezdett kísérletezni a klaszikus "paraszt" szilvapálinkával, ami izgalmasabb (az eddig divatos "édes-krémes" műfajnál), csak nehezebb eltalálni az egyensúlyát, na azokból egy jót se kóstoltam, még a Szicseknek és Agárdinak se igazán sikerült. (Lehet, hogy azóta már igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!