Az emberek vajon bort vagy sört isznak szívesebben?
Figyelt kérdés
Én sört, a bortól rosszul vagyok2021. aug. 30. 10:24
12/20 anonim válasza:
kihagyjátok azt a réteget akinek mindegy hogy mit iszik és milyen minőségben, mindkettőt szívesen nyakalja bármikor. van sok ilyen ember is
13/20 Senior Séf válasza:
Off: Volt egy idősebb tanárom, aki szerint a magyar ember bort iszik. Egyszer az egri pincészetnél voltunk tanulmányi kiránduláson. Este találkoztunk az öreggel a városban, cinkos ábrázattal megkérdezte, fiúk, hol lehet itt egy jó sört kapni? Útba igazítottuk, aztán másnap akkora egyest kaptunk, hogy kilógott a naplóból. Mert hogy képesek voltunk sörözni az egri bikavér hazájában.
14/20 A kérdező kommentje:
#13 Hahaha
Én sajnos szó szerint rosszul vagyok a bortól, nem bírja a gyomrom
2021. aug. 31. 14:50
15/20 anonim válasza:
Sört, de azért aki bort iszik, az is ember, még ha furcsa is kicsit szegény.
17/20 anonim válasza:
Hát sör. MErt az nem csinál ki annyira mint a bor.
A borosok hamar átlépik a visszafordíthatatlan alkoholizmuzs küszöbét.
Hiába tagadja.
18/20 terminator9000 válasza:
Inkább sör mert édes bortol hanyni tudnék, a szárazzal meg elvagyok, sörrel semmi gáz nincs
19/20 anonim válasza:
Szerintem sört. Én is sörös vagyok, a bort valamiért nem bírom meginni, hányingerem van tőle.
De bort is sokan isznak. A magyarnak a lényeg, hogy legyen benne alkohol :)
20/20 anonim válasza:
#13: Szintén off: dettó Eger, minket meg majdnem kidobtak egy helyről, mert a haver boroskólát kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!