1/9 anonim válasza:
Hajolj le, lógasd a fejed, akkor jobban beüt. Vagy melegben idd, ha süt a nap akkor napon. Ne egyél sokat előtte, ha meg mered kockáztatni akkor éhgyomorra igyad, de az nem nagyon ajánlom...
Egyébként nem tudom, hogy miért adok ilyen tippeket, már három hónapja nem ittam egy kortyot sem^^'. Meg nem feltétlenül kell csatak részegnek lenni, akkor sem ha iszol, elég ha csak ellazít szerintem,.. De te tudod.
2/9 grafno válasza:
Ez attol függ milyen sört iszol. Jó ha sorozes elott már nem eszel 3-4 oraval és 7% vagy feletti sört bedobsz 2-3 uveggel 1 Ora alatt akkor tuto k.o. leszel.
3/9 anonim válasza:
Idd szívószàllal. Vagy sörfelesezz. ( Stopper bekapcs és minden percben lehúzol egy felespohárnyi sört)
4/9 anonim válasza:
Szívószál&cigi letüdőz, füst benttart, rá iszol egy kortyot füst kifúj
2-3korsó sör és 20perc
A világodról nem fogsz tudni
5/9 anonim válasza:
Szerintem idd normál módon.Ez a nedű másképp élvezhetetlen.Aztán minden sör után koppints egy nagyot a fejedre a korsóval.
6/9 anonim válasza:
keres 1 agresszív állatott ad a kezébe 1 üveges sört és szolj be neki garantáltan üt az üveges sör hatás garantált
9/9 anonim válasza:
Csinálj erősebb extraktból leírás szerint, de told meg aromakomlózással (meg ízlés szerint keserűvel) rendesen! Kell szerezned és tisztítanod-fertőtlenítened bő kétrekesznyi sörösüveget, meg kell párezer forintnyi palackozó szett is, de még mindig sokkal finomabb és jobb másnapú a legtöbb kommersz sörnél. A komló is bódít, az alkohollal karöltve igen szépen, tehát összességében igen jól lehet kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!