Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel pótoljam ki a piát?

Mivel pótoljam ki a piát?

Figyelt kérdés

Piát viszek el itthonról (sex on the beach) de nem tudják. Kb 1,5dl-t töltöttem át egy sima üdítős üvegbe

Mivel tudnám kipotolni a piás üvegből hiányzó részt

Nem tudom jobban megfogalmazni bocsi

2021. aug. 16. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem inkább vegyél, ez nem klassz dolog. Ha meg nem szeretnéd egyelőre megmondani,hogy pia kellene, akkor is inkább az egész üveggel vidd el, majd később, ha keresik, bevallhatod, vagy lehet, hogy észre sem veszik. De azt, hogy egy üvegben nem az eredeti ital van az eredeti minőségben, azt biztos.
2021. aug. 16. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Inkább ne, ha észreveszik, én dupla nyakleves adnék, nem csak lenyúltál piát, de a maradékot "tönkre is tetted". Ha simán csak hiányzik belőle, lehet észre sem veszik. Ha nem gyakran isszák, nem feltétlen emlékeznek mennyi volt benne.
2021. aug. 16. 13:45
 3/5 Phoney ***** válasza:
100%
Semmivel. Könnyebben észrevenni az ízén, hogy összepancsoltad, mint azt, hogy hiányzik belőle...
2021. aug. 16. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már lopsz belőle,akkor legalább a maradékot ne tedd tönkre.
2021. aug. 16. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az ilyen 15%-os összelögybölt izéből 1.5 decit lenyúlni tényleg csak arra jó, hogy üvöltsenek veled egyet a szüleid, becsípni sem fogtok nagyon tőle.
2021. aug. 17. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!