Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Jagermeistert valóban lehet...

A Jagermeistert valóban lehet csak simám inni, kiönteni egy pohárba és lehúzni? Vagy tényleg össze kell keverni más itallal és önmagában nem fogyasztható?

Figyelt kérdés
A Jagermeistert valóban lehet csak simám inni, kiönteni egy pohárba és lehúzni? Vagy tényleg össze kell keverni más itallal és önmagában nem fogyasztható ha nincs össze keverve mással?

#ital #alkohol #fontos #Jagermeistert
2021. aug. 12. 02:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha magában iszod, mindenképp fagyasztóban tárold előtte, úgy az igazi. :)
2021. aug. 12. 07:09
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

A Jägermeistert tisztán isszák, de nem lehúzzák, hanem ízlelgetik, élvezik az ízét!

Ez a kevergetés tipikus magyar találmány, amikek semmi értelme sincs.

2021. aug. 12. 07:51
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Tisztán fogyasztva szobahőmérsékleten a legjobb szerintem. Hűtve nem lehet érezni az ízét rendesen.
2021. aug. 12. 08:54
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Aki bármilyen italt "lehúz", abba kár jobb féléket tölteni,úgysem érez semmit sz ízéböl/illatából, neki a higított tisztaszesz is tökéletesen megfelel.

Ugyanez érvényes azokra is, akik összepancsolnak mindenfélét, nekik is fölösleges jobb minöséget adni.

2021. aug. 12. 08:57
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.

Aki csak be akar állni valami buliban, annak jó a gabonaszeszből készült vodka és olcsóbb is. Csak divatból terjedt el az, hogy a Jägert literszám isszák összeborítva azzal, ami épp otthon van.

2021. aug. 12. 10:39
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
Most ne csináljatok már úgy mintha a Jager nem egy kommersz lötty lenne. :D
2021. aug. 12. 10:41
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Még soha nem láttam senkit sem, aki valamibe keverte volna. Ez nem egy koktél alapanyag, mint a vodka meg a rum.
2021. aug. 12. 10:47
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

Nem Jagermeister, hanem Jägermeister.

Milyen marhaság az higy nem fogyasztható töményen? Ez valami kocsmai proletárlegenda?

2021. aug. 12. 11:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kevertem semmivel. Szerintem úgy már nem lenne finom.
2021. aug. 12. 11:27
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Hiába pontozzátok le a 16-ost. A minőségi tömény nem 6000-es literáron kezdődik. Abból kb 5000 ft áfa, jövedéki adó és marketing költség.
2021. aug. 12. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!