A Jagermeistert valóban lehet csak simám inni, kiönteni egy pohárba és lehúzni? Vagy tényleg össze kell keverni más itallal és önmagában nem fogyasztható?
Pont fordítva.
Alap értelmezésben magában fogyasztandó, jó hidegen, (fagyasztóban hűtve a legjobb). Mindenfajta keverék, az már csak valami "származtatott" pia, van jó néhány koktél is, amibe jager kell, de a legnépszerűbb torony magasan a tiszta verzió.
Ez egy 35%-os alkohol tartalmú likőr, tehát az alkohol tartalma se indokolja, hogy mindenképpen keverni kéne (sőt!)
plusz alapvetően ez egy "gyomorkeserű" , tehát emésztést segíti, aperitifként fogyasztandó, étkezés előtt. Ezt a funkcióját is tisztán tudja leginkább betölteni, értelem szerűen, pont az a lényege, hogy amíg azt nem iszod meg, semmi ne kerüljön a gyomorba. Ha meg kevered, akkor máris kísérőt kap, és erősen hígítva kerül a gyomorba.
Bekeverni általában olcsó szeszt vagy vodkát szoktak. Ugyan minden klubban árulják az energiaitalos jégert, de inkább csak azért, mert legálisan fejre tudsz tőle állni.
Drága piát bekeverni leginkább olyan, mintha Porschéra rakatnál vonóhorgot. Lehetni lehet, csak nem célszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!