12/15 anonim válasza:
Házi abszinth - aminek 52 fokos házi-pálinka az alapja - de mivel meg van csinálva abszinthnek - ezért a 3 szár fehér üröm felturbózza erősen 80 fok fölé. (Ilyet a boltban nem kapni.)
Aztán ezt az amszinthet bele a szódás üvegbe (fénynek) és 2 patronnal bele valami kivi v narancs szörpbe.
Ettől berúgok, de vigyázni kell, mert hamar detoxba ébred az ember :)
13/15 anonim válasza:
Székely áfonya pálinka a legjobb
15/15 anonim válasza:
Berúgni én se szeretek, de ha lehet válogatni, akkor gin-tonic vagy barnasör vagy fehérbor vagy minőségi házi pálinka (nem kell túl erősnek lennie, csak érezhető legyen a zamata).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!