Van olyan furcsa, akár bizarr étel, amit nagyon szeretsz és a környezeted gyanakvó pillantásai ellenére is ragaszkodsz hozzá?
Figyelt kérdés
Nekem van egy pár ilyen és kíváncsi vagyok :D2020. márc. 11. 18:14
1/34 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc "salátám" ebből áll: 1 konzerv vörösbab, 1 konzerv kockára vágott ananász, apróra vágott póréhagyma (fehér része) + 1 kanál majonéz. Amennyire bizarrul hangzik, imádom ezt a kombót :D
3/34 anonim válasza:
Szerintem nem fura, de páran furcsa szemmel nézik, hogy én gulyáskrémmel eszem a melegszendvicset, nem pedig úgy mint mások, ketchuppal.
4/34 anonim válasza:
Ananászos pizza :D
Zsíros kenyér naranccsal
Sajtos pogácsa gulyáskrém
5/34 anonim válasza:
Kakaós nokedli. Szerintem semmi extrém nincs benne, mégis furcsán néznek miatta.
6/34 anonim válasza:
Vajas-lekváros-sajtos kenyér. :DD
8/34 anonim válasza:
Szerintem egyik sem az, de mások mégis furán néznek miattuk.
- Görögdinnye, fehér kenyérrel.
- Hamburger, benne grillezett ananászkarika.
- Tengerimalac. Nyúl helyett tartották nagyszüleim.
9/34 anonim válasza:
Én pl. nyersen, magában, cikkelyekként megeszek egy egész citromot. Mindig furcsán nézek rám, pedig csak szeretem a savanyút :(
10/34 anonim válasza:
Én a sonkás-mézes-sajtos-savanyú uborkás szendvicset szeretem nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!