Van olyan furcsa, akár bizarr étel, amit nagyon szeretsz és a környezeted gyanakvó pillantásai ellenére is ragaszkodsz hozzá?
11., kérdező! Azért a te kombóid se piskóták.:)
Nálam, ami fura másoknak, amikor mondom: krumplis tészta porcukorral megszórva. Mindig mondják: jééézus, hogy lehet úgy megenni?
Krémes krumplipüré magozott meggy befőttel, szigorúan kiskanállal és két tányérból. Úgy, hogy egy kanál krumplipüré aztán egy darab meggy és így tovább.
Imádom!
Lekváros sajt
Káposztás tészta sóval, borssal ÉS porcukorral
Túrós tészta pörccel és porcukorral
Húsleves reszelt sajttal/sajtkockákkal
Köszi mindenkinek a tippeket!
Szerintem kéne egy versenyt rendezni, hogy ki tudja ezeket mind végigkóstolni 😂
Amikor gyerek voltam, apukám sokszor készített reggelire vajas kenyeret, arra banán karikákat szelt, arra pedig csokiszórást tett. Mennyei finom volt. Nekem tök természetes kaja volt, exem viszont nagyot nézett, mikor előtte ettem.
Férjem csupán az állati belsőségeken kívül megeszi a csirke szemét is, a kakas és pulykaherét, a disznónyelvet, stb... azért az ilyesmire is gyanakvóan tekint a környezetünk. :D
Angol kultúrkörben tök átlagos a banános szendvics, de a csipsz vagy a sültkrumpli kenyér között is megszokott.
Chutney (sós fűszerezett lekvár) vagy jam sajttal szintén.
De pl a tejfölös kenyér édesnemessel megszórva meg nekik állati fura...szóval kultúra kérdése.
Mezes mustáros kenyer, coca-cola kenyerrep mártogatva,
Trapistasajtot felszeletelem, kb centi vastag szeletekre, egymas melle teszem egy hőálló tányérba, be a mikróba, 800watton kb 2perc alatt trutymóvá olvad, ekkor nyakon burítom mustarral, kecsappal... :D imádom kovaszosuborkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!