Negro beütésű (ízre) tömény ital?
Figyelt kérdés
Egy összejövetelen ittam pár pohárkányi átlátszó, negro ízű tömény italt, amit hiába próbáltam megtudni, mi lehetett, senkitől nem kaptam választ.
Esetleg valaki meg tudja mondani, vagy van tippje?
2021. jún. 19. 09:36
1/14 anonim válasza:
Gondolom, valami ánizslikőr lehetett.
3/14 anonim válasza:
Nekem is az ouzo jut elsőre eszembe.
5/14 Phoney válasza:
Ha átlátszó, akkor magasan ouzo a legvalószínűbb, illetve ha nagyon cukrosnak érezted, akkor sambuca. (Lehetne fehér abszint is, de olyat nagyon-nagyon kevés társaságban isznak.)
6/14 anonim válasza:
A világ számos ánizslikőrje közül valamelyik, válogass:
Mondjuk nagy valószínűséggel nem jól ittátok, ha tisztán és töményen ment:D
7/14 anonim válasza:
Régen a gyerekorvos adta köhögésre ezt az ánizsos trutyit. Nekem a kedvencem az Ouzo.
8/14 anonim válasza:
6-os. Mindenki úgy issza, ahogy szeretné. Én a vörösbort csak tisztán iszom, a pálinkát meg piszkosul. :)
9/14 A kérdező kommentje:
#6 A kezembe lett nyomva:D
Köszönöm mindenkinek a válaszát, rendelésre fog kerülni ez az Ouzo nevű dolog. (Illetve a többinek is utána járok.)
2021. jún. 19. 18:58
10/14 anonim válasza:
Én meg fordítva voltam ezzel, bárcsak lett volna elképzelésem, hogy milyen az Ouzo íze mielőtt leemeltem volna a polcról ~2 hónapja.:D Felbontva még azóta sem volt (de hamarosan), örülök hogy megtudtam így előtte hogy milyen. 'Negro ízű ital' ez tetszik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!