3000Ft alatt milyen tömény italt ajánlotok?
A st hubertust úgy ahogy szeretem,jagert,becherovkát,amarettot is kedvelem.
De kiszeretnék próbálni valami újjat.Lehetőleg üssön is.
Royal vodka, Kalinka és barátai, a royalnak vannak ízesített változatai amik szerintem teljesen finomak. Én sparban szoktam venni ott 3000 alatt van a fél lityós. A másnapra ne gondoljunk, az az ilyen italoktól igen kellemetlen szokott lenni.
Továbbá általában a pult mögül kaphatóak 1200 forintért fél literes, elsősorban hajléktalanoknak készült moslékok, egyszer kipróbáltam és bár ne tettem volna. Az tényleg ilyen Feri Bácsi Mézes-Metilese kategória.
Special Reserve whisky.~3200 Forint 7 dl belőle.
Queen margot whisky.ebből is 3000 valahány száz forint 7 dl.
---------------------
Mondjuk most én ezt venném inkább.Így rögtön két félét is kipróbálhatsz:
Special Reserve whisky?
Beírtam és nem nagyon találtam rá ennyiért
Semmilyet. Ennyi pénzért 2-300 forintot fizetsz az italért, a többi adó, árrés, stb.
Egy liter 38%-ra hígított tisztaszesz már 4000 körül kezdődik, és hát annak a színtiszta nettő ára kb. 3-400 Ft lehet.
Ha háromezret szánsz piára, akkor költsd sörre vagy esetleg borra, több alkoholt kapsz ihatóbb szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!