A tömény piától pl.pálinka,Csak nálam van az,hogy hülye leszek tőle? Balhézok volt,hogy összetörtem dolgokat,másokon vezetem le a feszkót.Mintha bekattannék tőle ,sör nem okoz ilyen problémát de a tömény föleg ha nagyobb a mennyiség.Másnál is van ez?
Az alkohol oldja a gátlásokat, megmutatod a valódi éned, amit józanul elnyomsz.
Van aki vigyorgósra issza magát, van aki egyre jámborabb, te meg még sokan mások ilyenek, vagy egyéb módon agresszívek.
Ha te ezt tudod magadról, akkor én a helyedben erősen átgondolnám az alkoholizálást!
Helyes!
Csak aztán próbáld be is tartani, mert az alkohol hatására keletkezett indulathullámok vezetnek egyeseknél késeléshez, vagy a másik agyonveréséhez. Arra meg sem neked, sem másnak nincs szüksége.
A "töménytől hülye leszek" nagyon régi tapasztalat, de csak azért, mert túl szaporán (és valszeg túl kevés folyadékkal) isszák az emberek. Töménnyel olyan gyorsan és/vagy annyira is be lehet rúgni, ahogy sörtől-bortól nem.
Aki kevésbé bírja az alkoholt (azaz sörtől-bortól is pont olyan hülye tud lenni), vagy aki a töményet is lassan és sok folyadékkal issza, annak nincs meg ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!