Mennyi és milyen fajta alkoholt isztok, mielőtt dolgozni mentek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 23:50
11/40 anonim válasza:
Korán reggel bolt. Kis üveges minöségi higitott metilt. Csak édest. Olyan területre megyünk nincs bolt Pet palackos bor.
12/40 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az előtte lévő estére gondolt. :-D
13/40 anonim válasza:
Minden reggel megiszok egy sört és egy felest.
14/40 anonim válasza:
Mi vodkába szoktunk áztatni női tampont, és azt tesszük be a szánkba hátra, a kemény szájpadlás mögé. Így a szonda se mutatja ki!
15/40 anonim válasza:
Keserűlikőrrel, meg pancsolt borokkal indítunk reggel. Reggelit nyilván nem eszünk. Délben ebéd előtt kimegyünk a lángososhoz pár tipliért /fő. Így délután csak szalad az idő, mikor a board meetingen a csoportvezetők idióta problémáit kell hallgatnunk.
16/40 anonim válasza:
Egy pohár heroint be szoktam csavarni reggelente.
17/40 anonim válasza:
Jól szét lett trollkodva a kérdés, mivel sokan azt gondoljátok, hogy soha, senki nem iszik munka előtt alkoholt. De, isznak sokan. Nálunk a szállodában rendszeresen kerültek elő üres vodkás és boros üvegek érthetetlen helyekről, úgy, hogy hivatalosan soha, senki nem ivott.
18/40 anonim válasza:
semmit, nem szeretem az alkoholt, nagyon kiszárít és hamar fejfájást kapok tőle.
19/40 A kérdező kommentje:
nekem muszáj innom munka előtt, az előző munkahelyemről 8 év után azért rúgtak ki, mert összevertem valakit, aki felbosszantott. annak reményében mentem új munkahelyre, hogy majd itt normálisabbak lesznek az emberek, jobban kijövök velük, de nem. így ahhoz, hogy elkerüljem a konfliktus helyzeteket, úgy döntöttem, valamivel elkezdem tompítani magam, és erre esett a választás. szabadnapokon egyébként nme iszok.
2021. jún. 3. 10:27
20/40 anonim válasza:
Ha mindenhol mindenki hülye és agressziót vált ki belőled, nehogy magadba keresd a hibát és elmenj pszichológushoz, igyál csak, most meg majd ezért ér baleset vagy rúgnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!