Ez azt jelenti hogy ennyit tudok csak inni?
Figyelt kérdés
Tegnap megittam 2 liter bort be is rugtam rendesen de utana ereztem ha iszok megegy poharral behanyok. Ez azt jelenti hogy nalam ennyi a max? Pedig nemis hanytam meg tudtam jarni rendesen is ugy ahogy.2021. máj. 14. 12:19
1/8 anonim válasza:
Szarul nem csak az alkoholtól lehetsz. Akár a túl sok folyadék(víz) kis idő alatt is elég hozzá, hogy hányingere legyen az embernek. Egy savas bor pedig főként okozhat ilyet még azelőtt, hogy az alkoholból érnéd el a "határaidat".
Nem mellesleg mások szerint is jól voltál, vagy csak a saját belső megfigyelésed szerint nem voltál matt részeg, mert utóbbi elég csalóka.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem amugy azert nem hanytam mert aznap csak egy hamburgert ettem 10 ora fele es 4kor kezdtunk el inni.
2021. máj. 14. 13:25
3/8 anonim válasza:
Ahogy írták, sok tényező befolyásolja a hányást, a lényeg hogy felismerd mikor kell megállni.
4/8 anonim válasza:
Változó, van hogy 4 sör elég, van hogy tudok vedelni hajnalig.
5/8 anonim válasza:
Az igen... Nem hogy bort, 2 liter vizet se tudok meginni egy nap, pedig az jó lenne.
8/8 anonim válasza:
Sör az olyan mint a kóla, csak ha sokat iszol belőle nem ég a gyomrod xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!