Az idő haladtával csak engem üt meg jobban a pia?
Mostanában már nem emlékezésig iszok, pedig régen nem igazán volt ilyen.
24 vagyok most, régen mikor meglebbentem mindig tudatomnál voltam általában, mondjuk ezt a kérdést fogalmazva rájöttem, hogy régen nem is nagyon ittam erőset.
Na de van még pár ismerősöm is így, hogy mostanában mintha kontrollálhatatlan lenne, iszunk, iszunk és egyszercsak elvágják.
Most kell változtatni ,mert rohadt kínos az amikor az ember még ha nem is csincselt be este annyira,mégis másnap gondolkodnia kell h ugyan mit művelt az előző este...
Most kell észnél lenni ,át kell állni egy kultúráltabb ivásra.inkább renszeresen kevesebbet,és sürgősen le kell állni azzal h addig iszik (főleg töményet)az ember amíg le nem ver a fejében a biztosíték.És a másik:ez az emlékezetkiesősdi nagyobb berúgások után elő fog fordulni,néha még egy közepesnél is,de lájtos ivásnál nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!