Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az idő haladtával csak engem...

Az idő haladtával csak engem üt meg jobban a pia?

Figyelt kérdés

Mostanában már nem emlékezésig iszok, pedig régen nem igazán volt ilyen.

24 vagyok most, régen mikor meglebbentem mindig tudatomnál voltam általában, mondjuk ezt a kérdést fogalmazva rájöttem, hogy régen nem is nagyon ittam erőset.

Na de van még pár ismerősöm is így, hogy mostanában mintha kontrollálhatatlan lenne, iszunk, iszunk és egyszercsak elvágják.

2021. ápr. 29. 09:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát most egy kicsit énis ledöbbentem, ezután szerintem csak sört vagy bort fogok inni.
2021. ápr. 30. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Kerülni kell a "színes " piákat ,töményből a vodka talán a legtolerálhatóbb,a sörből is inkább a 0,33 l-es-re kell átállni,egy idő múlva megszokja a szervezet h nem kapja literszámra a sört.Én a bort sose szerettem de attól is lehet rohadt másnapos az ember.
2021. ápr. 30. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Mellesleg az h ezeket a jeleket észrevetted magadon és megfogalmazódott benned ez a kérdés ,azt jelenti h már te magad is érzed h vissza kell venni a tempóból.
2021. ápr. 30. 11:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, az elmúlt félévben pl. többször előfordult velem ilyesmi, ami azelőtt csak 1-2x. Nekem, és a környezetemnek sem túl jó az az állapot.
2021. ápr. 30. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Most kell változtatni ,mert rohadt kínos az amikor az ember még ha nem is csincselt be este annyira,mégis másnap gondolkodnia kell h ugyan mit művelt az előző este...

Most kell észnél lenni ,át kell állni egy kultúráltabb ivásra.inkább renszeresen kevesebbet,és sürgősen le kell állni azzal h addig iszik (főleg töményet)az ember amíg le nem ver a fejében a biztosíték.És a másik:ez az emlékezetkiesősdi nagyobb berúgások után elő fog fordulni,néha még egy közepesnél is,de lájtos ivásnál nem.

2021. ápr. 30. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Én pont hogy egyre jobban bírom...
2021. máj. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!