Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az idő haladtával csak engem...

Az idő haladtával csak engem üt meg jobban a pia?

Figyelt kérdés

Mostanában már nem emlékezésig iszok, pedig régen nem igazán volt ilyen.

24 vagyok most, régen mikor meglebbentem mindig tudatomnál voltam általában, mondjuk ezt a kérdést fogalmazva rájöttem, hogy régen nem is nagyon ittam erőset.

Na de van még pár ismerősöm is így, hogy mostanában mintha kontrollálhatatlan lenne, iszunk, iszunk és egyszercsak elvágják.

2021. ápr. 29. 09:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok, csak így tovább!

Igazi intelligens, kulturált, az életét kezében tartó ember viselkedése ez.

...és főleg egészséges.

2021. ápr. 29. 09:29
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit sem vagy alkoholista!
2021. ápr. 29. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember tizenévesen bírja legjobban a piát(az első összehányós periódusok után),ilyenkor még a másnaposság sem nagyon jellemző,huszonévesen már évről évre erősebb a másnaposság és a filmszakadás,harminc éves korra ebből az átlagnak elege lesz és elkezdenek kevesebbet és jobbat inni(nem színes piák,vodka ,bor ,nem a legolcsóbb sör.

A másik véglet aki figyelmen kívül hagyja az emlékezetkiesés és a kegyetlen másnaposság figyelmeztető jeleit és lecsúszik.

2021. ápr. 29. 09:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, régen tudtál mértéket tartani, most már nem, és nem érted, miért üt meg jobban a több pia?
2021. ápr. 29. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban rongyolódik a májad és az agysejtjeid. Nincsen ebben semmi érthetetlen.
2021. ápr. 29. 09:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Filmszakadásig nagyon ritkán jutok el, csak nem értem, mert régen ilyen se volt.
2021. ápr. 29. 10:08
 7/16 anonim ***** válasza:
én is alig bírom már. pár korty bortól elkezdek szédülni, egy pohártól ha későn iszom meg, másnaposan ébredek, akármennyi vizet iszok rá. 29 vagyok
2021. ápr. 29. 10:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Filmszakadásig nagyon ritkán jutok el, csak nem értem, mert régen ilyen se volt."

Majd egyre sűrűbben lesz...

2021. ápr. 29. 18:21
 9/16 A kérdező kommentje:
ezt következtetésből írod, vagy anatómiailag?
2021. ápr. 30. 08:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Anatómiailag, meg én is égettem régebben két végén a gyertyát ezért tapasztalat is van a válaszaim mögött...
2021. ápr. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!