Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valaki rendelkezik "berúgási...

Valaki rendelkezik "berúgási technikákkal", trükkökkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A társaságunkból mindenki bírja az alkoholt eléggé, azon gondolkodtam, hátha vannak itt olyan emberek, akik kitapasztaltak pár dolgot, amivel kevesebb töménnyel tudok erősebb hatást elérni. Házi pálinkát szoktunk inni, hallottunk erről az 1 percig szájba lögybölgetős technikáról, de nekünk nem igazán hatott. Ha valaki tud valamit az légyszi ossza meg velünk, Köszi előre is! :)

2021. ápr. 26. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Bor + vodka. Én így szoktam. Bár részeg vagyok, mint állat, rosszul sose vagyok, másnap se.
2021. máj. 5. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
3 deci pálinkát belekeverek 1 liter sörbe és lehúzom. Ezt megismétlem 6szor és jól érzem magam
2021. máj. 11. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Egy szem akarmi gyógyszerrel.
2021. jún. 5. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Soproni IPA, olyan 8 fejenként biztos elég, frankón behűtve, fagyóból előkapott korsóból.
2021. jún. 5. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

14

Nyilván mindenki úgy issza ahogy akarja..De a Soproni ipának még az üvegére,dobozára is rá van írva az ajánlott fogyasztási hőmérséklete (8-11 °C). És szerintem jobb is úgy mint fagyosan.

[link]

2021. jún. 6. 04:45
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
A korsót teszem a fagyóba, figyelemelkalandozásos barátom. A sör még mindig csak akkor lát fagyót, ha meleg, de most körül kéne hideg legyen.
2021. jún. 6. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:
66%

16

Értem.Bizonyára a hűtődben nem 11 °C van hanem hidegebb. Ha ez a sör kitöltésekor le van hűlve mondjuk 5-6 °C-ra szerintem a fogyasztás során még akkor sem haladja meg az ajánlott hőfokot ha csak lassan ~15 perc alatt issza meg az ember.

----------------

Nem szoktam a korsót fagyasztóba tenni de gondolom az lenne az értelme,hogy hidegen tartsa a sört.

2021. jún. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!