Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valaki rendelkezik "berúgási...

Valaki rendelkezik "berúgási technikákkal", trükkökkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A társaságunkból mindenki bírja az alkoholt eléggé, azon gondolkodtam, hátha vannak itt olyan emberek, akik kitapasztaltak pár dolgot, amivel kevesebb töménnyel tudok erősebb hatást elérni. Házi pálinkát szoktunk inni, hallottunk erről az 1 percig szájba lögybölgetős technikáról, de nekünk nem igazán hatott. Ha valaki tud valamit az légyszi ossza meg velünk, Köszi előre is! :)

2021. ápr. 26. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél üveg pálinka. Aki azt mondja, hogy ettől nem rúg be, az hazudik.
2021. ápr. 26. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Bizisten nem értem, soha életemben nem akartam berúgni. Sikerült már sokszor, de sose volt cél, csak sikerült. Vegyetek mellé bort, csináljatok fröccsöt és azzal kísérjétek le. A szénsav segíti a felszívódást + a bor, tuti.
2021. ápr. 26. 16:38
 3/17 DeMoR ***** válasza:
66%
Fél óránként 1 db 4cl-es 42%-os Tátra Tea 3 óráig. Plusz fél óránként 1 db min. 4%-os Sör (pl.: Kőbányai) 3 óráig. Így tuti a bebaszás, és a tátra miatt barackos a böfi (meg ha úgy alakul, a hányás is kicsit). :D
2021. ápr. 26. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:
14%
Önts töményet pumpás flakonba, aztán percenként permetezz a szádba 2-3 fújásnyit!
2021. ápr. 26. 17:13
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne egyél előtte sokat.
2021. ápr. 26. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

Az nem jó, ha nem eszel előtte, ahogy előző írja. Inkább igyál többet de ne akarj ezen spórolni, mert ha üres gyomorral rugsz be, a másnaposság sokkal fájdalmasabb lesz. Eddig egyszer volt olyan, hogy megittam egy üveg vörösbort egy huzásra, nem éreztem semmit, mert még nem volt ideje hatni, mikor mentem tequilázni, már szédültem, aztán rohantam hányni.

Egyébként ha a szádban tartod a pálinkát, akkor max zsibbadni fog, én torokfájásnál szoktam így garagalizálni. Ha beakarsz rúgni akkor igyál többet, kezdj mondjuk fél üveg borral, ha nem elég toljad még, de egyél előtte normális kaját, hogy ne legyél rosszul. Amúgy annyira nem jó, ha még nem próbáltad volna. Főleg a másnaposság

2021. ápr. 26. 18:35
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Combosabb piák kellenek.
2021. ápr. 26. 18:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Hanyni nem kell megtanitani? En abban vagyok jo :)))
2021. ápr. 26. 20:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáld meg így inni azt a pálinkát...

[link]

2021. ápr. 27. 00:43
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Ritkán kell inni, így nincs hozzászokás. Ha évi 6-8 alkalommal iszol, kellően be fog ütni :)
2021. ápr. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!