Egyéb részegedési technikák?
Mivel már olvastam olyat,hogy füstszűrőt a tömény piába áztatni,és utána elszívni a cigit meg hogy a seggeden tolod fel a szeszt,ezért egy olyan kérdés jutott eszembe,hogy:
tudtok még ilyen "házi praktikákat" a berúgással kapcsolatban?Persze olyat,amit lehet használni/kipróbálni.
Meg hatásfok stb.
hát teafüvet tömény piába áztatsz, kiszárítod, és utána azt rágcsálod ( nem kell lenyelni csak rágod ) aztáán fütyülősben szokott lenni ugye gyömölöcs, azt megeszed attól is ki lehet dőlni :) ezeket hallottam
18 / L
Éhgyomorra ivás
Szívószállal iszol minden alkoholt
De ha a füledbe öntöd, állítólag az is jó.
Bármilyen gyümölcs jó, nyáron házipálinkába mazsolát áztattunk és attól rúgtunk be. Mondjuk elég szar íze volt, de pl. körtét darabokra szeletelsz, körtepáleszbe beáztatod, utána egész finom lesz.
Próbáld ki milyen piába milyen gyümölcs illik a legjobban.
Még egy eszembe jutott: dinnyét meglékelsz, a lyukba beleállítasz egy üveg vodkát. Szép lassan átfolyik és felszívja.
Utána megeszitek a dinnyét és jön a hatás :)
A szívószál már volt, az minden piához jó. Sörhöz is.
Vagy a sört felespohárból iszod, mintha feles lenne.
Vagy benntartod a szádban egy ideig, a nyálkahártyán gyorsan felszívódik. Gólyatáborban volt ilyen verseny, h órákig kellett szájban tartani 1 feles vodkát, a versenyzők eléggé kidőltek tőle.
Te jó ég micsoda válaszok :D Bár ez a diós kicsit abszurd,a keretet túllépi :D
Miért jó?Konkrétan én se tudom,de érdekelnek egyéb technikák is,és esetleg 1-2-t kipróbálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!