Alkeszek hol es mikor veszik a piat?
Tobb emberrol is tudom a kornyezetemben hogy rendszeresen iszik. Valoszinuleg a tarsadalom jo resze tobbet iszik a kelletenel.
Gondolom aki rendszeresen iszik az nem egyesevel veszi meg a sort vagy a bort.
En heti 3-szor jarok pennybe tesco expressbe vagy lidlbe. Soha nem lattam hogy vki karton szamra vette volna a soroket vagy 10-esevel a borokat.
Hogy csinaljak? Napi 3-szor lemennek a boltba? Vagy a fenekukbol huzzak elo a piat?
Igazaval semmi jelentosege az egeszsek csak egy rokonom kapcsan elkezdett erdekelni. O folyton iszik, megis mikor latom a boltban akkor csak par sort latok nala.
Lehet el kene latnom par eletvezetesi tanaccsal. Pl. Hogy lehet raktarozni is nem csak egyesevel vasarolni. XD
Nah mostantol kinyitom a szemem. Elkezdett erdekelni a tema. Lehet csinalok roluk youtobera egy kis dokumfilmet. XD
Kedves alkeszek, ha a kosaratokat nezegetem vagy az utcan kovetlek titeket ne sertodjetek meg. En nem itelkezem. Tolem ciant is ehettek vagy az ereiteket vagdoshatjatok. Ha ez tesz titeket bologga akkor mindent bele. 😄 Azert javaslom a tb-t fizessetek mert szuksegetek lesz ra.
15: Van valami abban amit mondasz. A dohánybolt előtt nálunk is mindig díszes tarsaság iszogat. Nehéz megérteni a dolgot. Mármint ott van 10 méterre a Tesco Express meg a Penny. Ők mégis a dohányboltban veszik a piát drágábban. Akkora tömeg ácsorog előtte hogy néha alig tudom átverekedni magamat rajtuk. Lehet azért van mert ott szocializálódnak is, de olcsóbb mintha kocsmáznának. Elég kényelmetlennek tűnik + akkor már Tescozhatnának is, semmivel nem jobb a dophányboltozás.
-"És ha látsz valakit a Tescóban karton sörökkel akkor mi van?" És ha nézem a Natgeon az antilopot akkor mi van? Szoktam baromságokon elmélkedni. Nekem ez egyfajta kikapcsolódás. XD Nem lehet mindig csak lényeges dolgokkal foglalkozni, az túl stresszes lenne. A sorozatokat már unom. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!