A bor kostoló, hogy megy és jön munkából?
Ami a száj nyálkahártyáján szívódik fel, az minimális, szondázáskor méréshatár alatt lesz (feltéve, hogy fújáskor már nincs maradék alkohol a szájában).
Viszont senkinek nem az a munkája, hogy egész nap bort kóstol, úgyhogy valamennyit akár le is tud nyelni úgy, hogy hazaúton már tiszta legyen.
Én úgy tudom, hogy régen tényleg minden falunak volt külön papja. Csak ott nem volt pap, ahol templom sem, mert olyan kicsi a falu. Azért változott ez meg, mert egyre kevesebben választották a papi hivatást.
Ami a borkóstolókat illeti, egyrészt tényleg nem nyelik le, másrészt ez nem egy heti 40 órás elfoglaltság, gondolom akik szerint nincs ilyen munka, azok erre céloznak. Maga a borkóstolás, mint szakma/hivatás, létezik, de csak akkor van ebben bármi "hivatalos" dolguk, amikor versenyen zsűriznek. Ilyenkor nyilván megoldják, hogy ne legyen gond ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!