Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A bor kostoló, hogy megy és...

A bor kostoló, hogy megy és jön munkából?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés... De logikus. Alkoholos befolyásoltság alatt nem vezetünk. Ez alap. De akinek ez a munkája, hogy bort kostól hogy vezet? Nekem a kocsi a fenekem alá nőtt. De vidéken nem olyan jó a tömegközlekedés és szerintem nincs az az önsanyargató ember aki munkába gyalog menne csak mert ott inni kell. Ilyenkor biztosit a munkáltató buszt/fuvart haza?

2021. ápr. 19. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A papok tenyleg a templom mellett laknak. Az egyik templom mellett az akár 5-ből, ahol miséznek, ami hozzájuk tartozik...
2021. ápr. 20. 00:03
 12/15 Phoney ***** válasza:
81%

Ami a száj nyálkahártyáján szívódik fel, az minimális, szondázáskor méréshatár alatt lesz (feltéve, hogy fújáskor már nincs maradék alkohol a szájában).

Viszont senkinek nem az a munkája, hogy egész nap bort kóstol, úgyhogy valamennyit akár le is tud nyelni úgy, hogy hazaúton már tiszta legyen.

2021. ápr. 20. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
6. abban él, hogy minden falunak van külön papja...
2021. ápr. 20. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen munka. De bármelyik munka során, ha valaki iszik, akkor értelemszerűen nem vezet utána.
2021. ápr. 20. 09:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy régen tényleg minden falunak volt külön papja. Csak ott nem volt pap, ahol templom sem, mert olyan kicsi a falu. Azért változott ez meg, mert egyre kevesebben választották a papi hivatást.

Ami a borkóstolókat illeti, egyrészt tényleg nem nyelik le, másrészt ez nem egy heti 40 órás elfoglaltság, gondolom akik szerint nincs ilyen munka, azok erre céloznak. Maga a borkóstolás, mint szakma/hivatás, létezik, de csak akkor van ebben bármi "hivatalos" dolguk, amikor versenyen zsűriznek. Ilyenkor nyilván megoldják, hogy ne legyen gond ebből.

2021. ápr. 24. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!