A bor kostoló, hogy megy és jön munkából?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés... De logikus. Alkoholos befolyásoltság alatt nem vezetünk. Ez alap. De akinek ez a munkája, hogy bort kostól hogy vezet? Nekem a kocsi a fenekem alá nőtt. De vidéken nem olyan jó a tömegközlekedés és szerintem nincs az az önsanyargató ember aki munkába gyalog menne csak mert ott inni kell. Ilyenkor biztosit a munkáltató buszt/fuvart haza?2021. ápr. 19. 17:46
1/15 anonim válasza:
A profik kiköpik a bort miután megízlelték, nem nyelik le.
2/15 anonim válasza:
Nem vagyok egy egyszeri ember, de a borkostolo, mint “szakma” meg nekem is uri huncutsagnak tunik.
Szoval igen, valoszinu akinek ez a foglalkozasa, annak kisebb gondja is nagyobb, mint az, mivel megy haza. Legyen az taxi vagy sofor.
Egyebkent lehet, hogy tevedek, de a borkostolas soran nem nyelik le a bort feltetlenul, hanem izleles utan kikopik.
3/15 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ilyen nincs?
A borászoknak gyakran kell kóstolni is, de nincs olyan, akinek az lenne a munkája, hogy bort kóstolgat egész nap. :D
4/15 anonim válasza:
A borkóstoló NEM iszik, csak kóstol, azaz a szájába veszi utána meg kiköpi.
5/15 anonim válasza:
Kiköpik, nem nyelik le, csak akkor, ha tudják, hogy nem fognak vezetni.
Viszont a papok nem nagyon tudják ezt mise alatt csinálni.
6/15 anonim válasza:
VIszont a papok általában a templom mellett laknak
7/15 anonim válasza:
Nem értek hozzá, csak az tudom, hogy az alkohol a száj nyálkahártyáján keresztül is felszívódik valamilyen szinten. Ez még nem mérhető a szondán?
8/15 anonim válasza:
Pontosan ugy mint egy pap ... pirospozsgas arccal ... es jokedvuen :)))
9/15 anonim válasza:
Rendor megkerdezte:
-hajlano megfujni a szondat?
-borkostolo vagyok, a szondahoz nem ertek :)))
10/15 anonim válasza:
A kollégája - a víz kóstoló - hazaviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!