Mi a velemenyetek a Trois Tours szeszesitalrol?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 10:24
1/20 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes: A szeszesital jelentese ugyanaz a palinkaeval?
(Remelem igen...)
2010. aug. 20. 10:28
3/20 anonim válasza:
És a második kérdésed meg orbitális baromság. Marhára nem egyenlő a kettő, nem is értem honnan szedsz te ilyet. A szeszesital (nem tudom érted-e a szót) azt jelenti, hogy olyan ital, amiben van alkohol. A pálinka ilyen. Meg a gin, a martini, a rum, a a kommerszek pl. vilmoskörte, mézes fütyülős és még sorolhatnám.
4/20 A kérdező kommentje:
Onnan szedem hogy nem talaltam a polcon olyan italt amire ra lett volna irva hogy palinka!
Es gondoltam talan ez lenne az.
Ha meg ocska szar, talan eldobom, mig nem tul keso!
2010. aug. 20. 12:15
5/20 Phoney válasza:
A Zwack gyártja itthon. Olcsó brandy (borpárlat), amiben gondolom karamell hozzáadásával utánozzák az érlelést. Elég rossz lehet.
6/20 A kérdező kommentje:
Jujj basszus, akkor tenyleg eldobom. Pedig 5 csillagos.
Es nagyon dicserve van a leirason.
2010. aug. 20. 13:55
7/20 Phoney válasza:
Ja és nem tudom hol vásároltál, de sok boltban nincs pálinka, ugyanis az 3000 Ft/0,5 l-nél kezdődik, de inkább 5000 a jellemző.
8/20 Phoney válasza:
Igen, a saját gyártója dícséri agyon:DD
9/20 A kérdező kommentje:
Hat Budapestrol vasaroltam a West Endbol, fel literes, es ketezervalahany forint volt. Azt hiszem 2500 korul.
Ajandeknak szantam, de ezek szerint nem adom at.
Koszi a valaszokat.
2010. aug. 20. 14:07
10/20 A kérdező kommentje:
Eppen kibontottam, szagoljam meg ha mar ugyis eldobom.
Olyan a szaga mint a szanitarszesznek.
Jajj, jo hogy erdeklodtem es nem adtam at!
2010. aug. 20. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!