Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek erről az új...

Mi a véleményetek erről az új Borsodi búzasörről?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát nem valami jó, de a sima Borsoditól azért jobb. Iható, de eléggé a legalja a búzasöröknek.
2011. aug. 9. 13:54
 2/12 doboszoli ***** válasza:
100%
Árpamaláta párti vagyok.
2011. aug. 9. 14:12
 3/12 Phoney ***** válasza:

Én a búzasört nagyon szeretem, a nálunk elterjedt világos söröket meg nem.

Ehhez képest inkább innék Borsodi Világost, mint ezt a szemetet, mert ennél olcsóbb búzasört már vettem, de ilyen ízetlen, szánalmas löttyöt még nem.

Teljesen mindegy, melyik búzasört próbálod ki ehelyett, rögtön észreveszed a különbséget.

2011. aug. 9. 14:47
 4/12 A kérdező kommentje:

No, örvendek, hogy nem csak nekem ez a véleményem...

Szerintem csak a nevében búzasör, meg esetleg a színében.

Elég szánalmas próbálkozás.

2011. aug. 9. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
én alapból nem szeretem a borsodit. viszont a búzasört igen. eddig még nem mertem venni. ezután nem is fogok...
2011. aug. 10. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Legalább van olcsó búzasör és hát a Borsodi alapból nem olyan szar sör, nekem ízlik, de ha választani kéne akkor marad a jó öreg, de drága Edelweiss búzasör. Viszont a Valentins búzasör se szar.
2011. aug. 10. 11:10
 7/12 Phoney ***** válasza:
Az iható olcsó búzasör az Ilzer, már ha létezik még. Sajnos nekik nem volt olyan Kúl marketingjük, mint a borsodinak....
2011. aug. 10. 12:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálam a Primátor búzája a nyerő

A Borsodit eddig nem mertem bevállalni, talán kíváncsiságból azért bepróbálok egyet,ugye ízlések és pofonok. Nagy reményeket eddig sem fűztem hozzá. ezek után meg....öhm egyet veszek és felezünk elsőre a párommal:P "nehogymá kiöncsük":)

(Ha új fajta söröket kóstolunk, így szoktunk minél többfélét kipróbálni--> sörfeszt:az összeset kóstoltam, úgy, hogy az utolsónak is éreztem még az ízét...)

2011. aug. 15. 06:33
 9/12 anonim válasza:
Nagyon Sirály! Lehet, hogy van jobb búzasör is, de ezért az árért nem nagyon találni hasonlót!
2011. aug. 16. 08:02
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem idegen íze van, mert búza sört eddig még nem ittam, de csak ajánlani tudom.
2011. okt. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!