Véleményetek szerint melyik a legjobb konyak?
Figyelt kérdés
Leginkább azok véleményére lennék kíváncsi, akik több, vagy majdnem valamennyi fajtát kóstolták.2011. szept. 1. 19:22
1/7 anonim válasza:
"Leginkább azok véleményére lennék kíváncsi, akik több, vagy majdnem valamennyi fajtát kóstolták."
Ahhoz igen gazdagnak kell lenni, mivel a cognac igen drága ital, esetleg brandy-t kapsz olcsón, abból viszont van többszáz fajta.
2/7 Phoney válasza:
Hozzáértő amerikai ismerőseim Hine Antique XO-t és a Martell Extrát nagyon dicsérték, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg a legjobb konyakokat keresed, mert ezek pl 50 ezer körül mozognak.
3/7 Phoney válasza:
Nem olyan drága a cognac, 6-7 ezertől lehet őket venni. Akit komolyan érdekel, az ennyit rá tud szánni. Az abszintokhoz is ért 1-2 (nem is annyira gazdag) ember az országban, pedig azok meg 10-nél kezdődik.
4/7 anonim válasza:
" Phoney válasza:
Nem olyan drága a cognac, 6-7 ezertől lehet őket venni"
Az maximum brandy, silány utánzat.
5/7 Phoney válasza:
......
Hennessy VS, Corvoisier VS, Martell VS Cognac, ezek szerinted micsodák? A cognac nem attól lesz cognac, hogy ötvenezerbe kerül, elolvasni is érdemes azt a wikipédiát, nem csak linkelgetni.
6/7 anonim válasza:
A Hennessy kifejezetten ízlik. Remélem, az konyak és nem mondtam hülyeséget. :D
7/7 anonim válasza:
Én eddig csak Hennessy-t ittam , nekem nagyon bejött , azelőtt whiskey-s voltam , de be kellet látnom , hogy jobban ízlik nekem a konyak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!