Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 96%-os Alkohol, és almalé...

96%-os Alkohol, és almalé keverékéből ki lehet hozni valami ihatót?

Figyelt kérdés
Nincs itthon alkohol, viszont egy régi autós egészségügyi dobozban van egy teljen üveg 96%-os alkohol. Ha ehhez hozzáöntök fél liter almalét akkor az jó? Vagy többet kell? Ti hogy szoktátok. Gondolom nem csak én jártam így eddig hogy elfogyott az alkohol.

2021. márc. 18. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10

De nincs a közeledben valamilyen bolt,hogy nem tudsz venni valamit most?

2021. márc. 18. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

"alkoholista nem vagyok, csak kell egy bizonyos adag. így szoktam meg ennyi"

Az alkoholista definíciója az, hogy "kell egy bizonyos adag!"

2021. márc. 18. 12:03
 13/17 anonim ***** válasza:
A 12-vel nagyon egyetértek.
2021. márc. 18. 13:31
 14/17 A kérdező kommentje:
ez csak alkohol...
2021. márc. 18. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos alkoholista vagy, kedves kérdező. Elég szomorú.

Délelőtt 10-kor már ezen jár az eszed. És csak jövő héten tudsz menni boltba.

Ennyire utálod a tested, az életed? Hogy lehet, hogy egy egészséges családanyát elvesz a rák a gyerekeitől félév alatt, a kérdező meg rombolja a testét még évtizedekig.

Ilyenkor mindig a Fűrész című film jut eszembe.

2021. márc. 18. 15:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Koronavírus van. Csak egyszer egy héten hagyom el a házat. Nem mehetek többször boltba. Persze vendégeket szoktam hívni, de az más.
2021. márc. 18. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

Na itt a sok önjelölt megmentő és egészségcsősz egyike sem válaszolt a kérdésre. Majd én megpróbálom, legalább mi alkoholisták tartsunk össze...

Ahhoz, hogy iható löttyöt varázsolj a kétes eredetű szeszedből, azt javaslom, hogy állítsd be az édesség - savanyúság arányát. Told meg egy kis cukorral és citrommal az almalevet, így intenzívebb íze lesz, és jobban bele fog simulni a szesz. 1 rész szeszhez kb. 4 rész felturbózott almalevet használj. Ha van otthon fahéj/ánizs/szegfűszeg/szerecsendió, azzal is feldobhatod! Egészségedre! 🙂

2021. márc. 18. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!