Koktél, Kedvenc pia kombód?
Figyelt kérdés
Nektek mi a kedvenc pia keveréketek?, vagy csak tisztán?
Nekem jäger+almalé.
2017. febr. 9. 18:47
1/8 anonim válasza:
Rum vodka rostosnarancs porcukor😅 egyszer kb 10 éve véletlenül fedeztük fel enyhén ittas állapotba hogy majd mi koktélt keverünk és sikerült is😅 azóta ezt isszuk általába
3/8 anonim válasza:
Vodkaszóda limeal, fröccs, vagy csak simán sör.
4/8 anonim válasza:
Csak pezsgőt iszom vagy bort, pezsgő néha narancslével = mimóza. Néha néznek amikor az 50.000ft-os Dom-ot keverem narancslével. :D
5/8 anonim válasza:
Vodka+narancs, Jager+Red Bull, Jager+sör(ezt nyilván nem keverem össze), whisky+gyömbér se rossz, bár a whiskyt inkább tisztán iszom.
6/8 anonim válasza:
Pezsgő+vodka+almás energiaital+alma cider+citromlé. Szétszed.
8/8 anonim válasza:
Tisztán a gold tequilát szeretem legjobban. :D
Keverve pedig az egyik kedvencem a Cuba Libre, de szeretem még nagyon a Hurricane-t és a Piña Colada-t is.
Egyszerű keveréssel meg pezsgő-energiaital, vagy vodka-energiaital, vagy vodka kb. akármivel, nem vagyok túl válogatós xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!