96%-os Alkohol, és almalé keverékéből ki lehet hozni valami ihatót?
Az egészségügyi etanol általában fogyasztható volt régen is, de inkább nem fogadnék rá, hogy egy régi dobozban milyen van.
Ha bátor vagy, akkor kóstolj meg egy kicsit a duplájára vizezve, és ha ugyanolyan illatú-ízű, mint a vodka, akkor jó eséllyel veszélytelen.
Ha valakinek ennyire gond, hogy nincs otthon alkohol, annak nem ilyeneket kellene összepancsolni, hanem sürgösen jelentkezni elvonóra, mert ez már igen masszív alkoholizmus!!!
Ugyanis egy normális, egészséges ember képes akár napokat is kibíni alkoholfogyasztás nélkül, aki nem, azt nevezik alkoholistának!
Mellesleg az az alkohol nem belsö fogyasztásra készült, nem olyan tisztaságú, amit meg lehetne inni.
Ez tényleg gáz. Ne akarjál már orvosi szeszt inni 🥴🥴🥴
Btw, Almaléből lehet cidert érlelni, de az több nap, és kell hozzá 5-10 liter...
6
Szerintem inkább ugorj el valamelyik közeli boltba aztán végy egy tálca sört.Jobb az mint az ilyen kotyvalékok.
Én is ittam 96%-os alkoholt mustba keverve,vízzel stb.De már inkább nem innék semmit ha csak ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!