Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni Hoplager vagy Borsodi...

Soproni Hoplager vagy Borsodi Hoppy?

Figyelt kérdés
Nektek melyik jött be jobban?

2021. márc. 16. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Trágya mindkettő sajnos.
2021. márc. 16. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Kőbányai.
2021. márc. 16. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Párom pont egyik nap kóstolta őket, asszem a Hoplager jött be neki jobban, de mindegyik ízlett neki.
2021. márc. 17. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Hoplagerben sokan csalódtak, mert az ipa után azt hitték a soproni megint hoz valami atyaúristen sört, de csak átlagosra sikeredett. Ár -érték arányban szerintem nem éri meg a hoplager. 300 ft-ot nem ér. Ráadásul nem is hoplager íze van hanem alsós. De ha olcsóbb lesz akkor megéri majd venni, mert egész jó íze van.

Hoppy pedig egy tipikus alsókategóriás felsőerjesztésű sör, semmi extra. Árban olcsó, egy nyári melegben jól tud esni, de semmi extra. De viszont ennek hoplager íze van.

2021. márc. 20. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Hoplager nem jött be, akárcsak a málnás Soproni.
2021. márc. 23. 07:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan olyan "szakértő" szemmel nézik, mint Winkler, tehát minden józan észt nélkülözve. Egy sörnek nézd meg a szavatossági idejét is, ha veszel, ha már csak 1 hónap van hátra, akkor ne vedd meg! Főleg, ha valamilyen IPA vagy pl. a kérdésben lévő Hoplager.

A kérdésre is válaszolva, a Borsodi friss Hoppyja szerintem magasan veri a Soproni friss Hoplagerét. Utóbbi nekem "semmilyen".

2021. ápr. 12. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!