Hány üveg rövidet isztok egy hónap alatt? 7 dl es üvegre gondoltam
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:32
11/16 anonim válasza:
Nem én vagyok, és nem is ismerem. Ki ő? egy matematika után érdeklődő?
12/16 anonim válasza:
Az alkoholizmus elsősorban, nem a mennyiségtől, hanem a rendszerességtől függ.
Nem az az alkoholista, aki időnként, elég nagy mennyiséget legurít, hanem aki, még-ha keveset is, de naponta szükségét érzi az ivásnak.
13/16 A kérdező kommentje:
11: nem, de van mérnöki diplomája. Egyébként ő is orvosi javaslatra iszik.
2021. febr. 14. 11:21
14/16 anonim válasza:
Kérdező, 9-es vagyok.
Ez a Guszter Laci hasonlíthat rám, ha azt hitted hogy én ő vagyok. Ebből gondoltam, hogy valami műszaki kocka lehet, mint én.
12-es. Valóban a rendszeres ivás az alkoholista definíciója. De így általánosságban nem helytálló definíció. Hozzá kell tenni a függőséget is. Az hogy ebédhez és vacsorához iszom 2 dl-t, még nem jelent függőséget, mert nem hiányzik, ha nincs, meg vagyok nélküle akármeddig. Egyébként soha életemben nem voltam még részeg.
Aki néha részegségig issza magát, az nem alkoholista, hanem hülye!
15/16 anonim válasza:
11-15 ,volt a csúcs , de ezt nem egyszerű túlélni ! Nem írok tanácsokat, mert ide nem férne el !
16/16 A kérdező kommentje:
3: ja, bocs heti 5 üveget írtál 2 hónapra. Afölött elsiklottam hogy heti.
2021. márc. 19. 06:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!