Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szerezhetnék alkoholt?

Hogyan szerezhetnék alkoholt?

Figyelt kérdés
Nincenek igazán barátaim, 18 év felett sem, szóval így tanácsot szeretnék kérni ebben.
2021. jan. 28. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Csövest beküldöd,cserébe veszel neki egy kis kőműves akkktimmeltet.

Egyszerűen ne szólíts le senkit,mielőtt lenyúlja a zséd.

2021. jan. 28. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De minek neked az alkohol?Ha nem bulizni akarsz,akkor mennyi lenne?Mi a cél?Hogy kicsit jól érezd magad a film mellett,vagy néha néha megiszol párat,mert jól esik,meg egészséges,vagy be akarsz rúgni,mert valami nincs rendben?Ha az utóbbi,akkor még most felejtsd el...Fölösleges,nem visz sehova,ha felébredsz is ott lesz,és ha a szőnyeg alá söpröd,majd egyszer púpos lesz az a szőnyeg...
2021. jan. 28. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha 16 fölött vagy, kieső kisboltban érdemes próbálkozni, max elhajtanak. Ez az életedre is igaz, próbálkozni kell, minél több elutasítás ér, annál jobb, mert annál többet próbálkozol.
2021. jan. 28. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Soha ne függj másoktól!

Csinál magadnak bort, főzzél pálinkát!

Nem lehet elég korán kezdeni!

2021. jan. 29. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a rokonaidat hogy adjanak abból amit isznak,vagy vegyenek neked egy-két sört,ennyit már mondjuk 15-16 évesen meg lehet inni kirpóbálás szintjén bár nem a pontos korod nem tudjuk ugye...
2021. febr. 3. 00:00
 6/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok, csak azért nem írtam ki mert gondoltam így a kérdést is törlik.
2021. febr. 3. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
A 16 év alattiak kérdését szokták törölni, ha jól tudom. De amúgy 1 évet már csak tudsz várni az alkoholfogyasztással.
2021. febr. 6. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!