Melyik alkoholos ital a legegészségesebb és miért?
Figyelt kérdés
Méretékletes fogyasztással!2020. dec. 30. 20:20
11/17 anonim válasza:
árpakompót(itt a kocsmában a sör neve)
12/17 anonim válasza:
A borban igenis van 00,001 mg c vitamin. Serkenti a szervezet saját kollagéntermelését. Baba bőröd, és bivaly ízületeid lesznek tőle. Antioxidáns hatása révén felturbózza a sejtek működését, deutériumcsökkentett vizet hoz létre az agyban, ami utána az ondóvezetéken keresztül, még a barátaidat is táplálni tudja. Nézd meg a depárgyőt milyen szép.
13/17 Phoney válasza:
„De, a jó minőségű vörösbornak magas az antioxidáns tartalma.” – csakhogy a prooxidáns-tartalma sokkal magasabb... alkoholnak hívják.
15/17 anonim válasza:
Szerintem a sör egészséges. Nekem jól esik, nyugtat. Ha mértékkel iszom, semmi rossz hatása sincs, jól vagyok tőle.
17/17 anonim válasza:
Én az egyébre szavaztam. Szerintem alap követelmény minden 4. nap egy jó whiskey ebéd előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!