Melyik a legegészségesebb ital a McDonalds-ban?
Figyelt kérdés
Coca Cola, Coca Cola Light, Sprite, Fanta Narancs, Ice Tea Lemon, Ice Tea Barack ?2011. máj. 30. 18:15
4/32 anonim válasza:
Ezek közül mindegyik lassan ható méreg..bár a vizet, mint opciót nem hoztad fel, ha teheted igyál azt:)
5/32 anonim válasza:
Az egészséget ne a mekiben keresd. :) Ásványvíz.
6/32 anonim válasza:
Hát ezek közül a light kóla. Abban legalább cukor nincs.
7/32 anonim válasza:
Ha a mcdonald's ban eszel az ital már szinte mind1. Ha egészségeset akarsz ne oda menj ha meg egészségtelen is jó akkor itt ne azt nézd.
8/32 anonim válasza:
A light kóla ugyan cukrot nem tartalmaz, de egy csomó vegyianyagot és koffeint igen. Talán a teák, de azok is túl vannak cukrozva.
9/32 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a McDonalds-ban semmise egészséges.
De a felsoroltak közül melyik a legegészségesebb?
(Azért, csak a felsoroltak közül, mert egyes McDonalds-okban ilyen újratöltös rendszer van, és ott csak ez a választék van. És én ilyenbe járok a legtöbbször.)
Amúgy enni nem szoktam, csak inni ezért érdekelne.
És köszi az eddigi válaszokat :)
2011. máj. 30. 19:37
10/32 anonim válasza:
Egyik sem egészséges de talán a sprite, abban nincs annyi színezék és kátrány sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!