Mekiben vizet vagy tejet szoktam inni. Semmi egyebet. (max. kávét, de az annyi pénzért nagyon gyatra)
2011. máj. 31. 14:51
13/32 anonim válasza:
előző! kávét a mc'caféban igyál;) nagyon megéri! Na az minőségi kávé és ha pl Bécsi kávét kérsz egy az egyben olyan mint a képen
2011. máj. 31. 15:41
14/32 anonim válasza:
Jó öreg csapvíz
2011. jún. 1. 18:22
15/32 anonim válasza:
tegnapelőtt 19:03-nak: a light colában igaz, hogy nincs cukor de szakértők szerint egészségtelenebb a simánál, ugyanis a mesterséges édesítőszer sokkal károsabb a cukornál
Ha a fentiek közül kell választani, akkor inkább valamelyik "teát" mondanám, bár az automatából kb fele üdítő-fele víz arányban jön a cucc, ha jobban megfigyeled :D Mccaféról is megoszlanak a vélemények, szerintem pocsék, aki ivott már igazi kávét az tudja :)
2011. jún. 1. 20:47
16/32 anonim válasza:
Helyesebb így a kérdés: melyik a legkevésbé ártalmas a mekiben... :)))
Hát, szerintem a shake-ekben nem sok hasznos lehet, és cukor is túl sok van, én mégis inkább arra szavaznék, mint a kólára és társaira.
Amúgy lehet kérni teát is, bár az ilyen melegben elég felejtős...
Van ásványvíz is, de az pofátlanul drága a boltihoz képest :( szóval én inkább nem is iszom ott, amúgy is csak fagyizni, turmixozni szoktam.
2011. jún. 2. 08:43
17/32 anonim válasza:
A Mekiben még van ásványvíz, sőt tej is. Ezek közül nehéz választani. Ha az egészségeset keresed, ne ezek közül válassz! Bár állítólag a Fanta tényleg narancsból van, "a rostokat a gyümölcstartalom miatt láthatod", írja a szöveg a palackon.
2011. jún. 2. 16:09
18/32 anonim válasza:
Az újratöltős McDonaldsokban is lehet teát, kávét, vizet, shaket, tejet és bármilyen italt kérni. Akkor nem cska egy poharat kapsz, hanem megkapod magát az italt. Ezért kérdezik meg ott is, hogy milyen üdítőt kérsz, mert kérhetsz olyat is, amit bentről adnak.
2011. jún. 2. 19:16
19/32 anonim válasza:
20:47: Nem vizezik, hanem suritmeny van a gepben, es ahhoz adnak vizet, hogy ne a tomeny cukros szirupot idd, hanem a folyekony, kicsit vizesebb cukros lottyot :D Egyebkent szerintem is sprite vagy a tea
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!