Melyik tulajdonsága miatt szeretitek jobban az alkoholt?
Nincs is finomabb annál amikor az aszalt gyümölcsöt beaztatjuk jo minosegu rumba es igy kerul bele a sutemenybe :)
Vagy a madartej izu fozott vaniliafagyim, ami uszkal a tojaslikorben … nyami-nyami :)
Ne a vodkára gondolj vagy pacsmagolt piákra.
Hanem azokra amiknek van élvezeti értéke. Én pl a fehér édes, muskotályos borokat szeretem. Néha iszok egy - egy pohárral, de nem azért hogy berugjak, hanem mert finom és annyi nem is árt meg.
Sok hasonló finom ital van még, ammit lehet élvezeti értékkel is inni, nem csak azért hogy berugjon az ember.
Van egy képzeletbeli határ a fejembe, hogy bizonyos minőség alá nem megyek alkoholok tekintetében, tehát van ami fontosabb a hatásnál. Szóval én inkább ha iszom, akkor nem fogok várda keserűt és szürke barátot inni. Inkább unicum, pálinka, jéger, mert szeretem az ízüket, nem vagyok bor-os például, de ha már azt iszok, akkor vagy házi vagy nem a legalsó polcos kategóriát.
Két dolog nálam összetartozik így a fejemben csak, én szeretem a hatását és az ízt is.
#6 A buli az buli, oda kell ami kell, de feltételezem, egy normál ember azon kívül is iszik.. Főleg hogy vannak akik nem buliznak.
Én bomlok az ivás élvezetéért, a jégért a whiskyben, a bor kibontásáért, a likőr selymes keserűségéért, viszont annyira nem szeretem a hatását.. Ha ez nem, csak a nehéz íze lenne az alkoholnak, én beteg módjára innám az össze leírtat napi szinten. Persze van, hogy nekem is be kell pasznom de nagyon, de csak 2-3 havonta ébred ez az igény. Ott már örülök, hogy van hatása. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!