Szűzek, írnátok magatokról? A jegy pozitív és negatív tulajdonságai hogyan mutatkozik meg az életetekben? Szeretitek magatokat?
Hát szerintem igen is működik.Én is szűz vagyok és tudok erről beszélni. Rám a kritikai hajlam is halmozottan igaz, mondjuk rendmániás is vagyok, első ha belépek egy rendetlen szobába, hogy kb 30 másodperc alatt rendet rakok a magam analitikus módján, akkor analitikus gondolkodás is jellemez, a túlzott fejben élés is, azaz szeretem irányítani, pontosabban nem is irányítani, hanem csak egyszerűen tudni a dolgokat. Szerintem az ilyen laza tipikus tüzes jegyeknek egy valóságos rémálom lehetek, mert nem vagyok túl laza meg spontán. Elég zárkózottnak is tűnök, meg hűvösnek, és tényleg az is vagyok. De ha valaki elnyeri a bizalmam, akkor nagyon komolyan veszem és hiszek az igaz barátságban. Intellektuális típus vagyok. Az önbizalommal nagyon hadilábon állok, meg az önmagam elfogadásával-szeretetével is, de igyekszik az ember..... Ez egy válságjegy, de nem cserélnék ha lehetne.
A tökéletességre való törekvés, precizitás (nagyon) is megvan bennem.
Kedves előző, te rólam írtàl? Annyira tipikus én.
Itt be is bizonyosodott,hogy nem badàrsàg az asztrológia.
Én ráadàsul szűz aszcendessel lettem megàldva. 30 fölött az dominàl, egyszóval nincs esélyem...csak vicc volt.
Kezdem magam megszeretni.
"Ez egy válságjegy"
Mit értesz azon, hogy válságjegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!