Melyik italtól rúgtál be eddig a legcsúnyábban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 22:43
21/27 Béla211 válasza:
Hubertus kétszer ittam. Mind a kétszer nem emlékeztem az éjszaka jó részére. A második volt durvább. Többet nem ittam semmi rövidet.
22/27 anonim válasza:
Leo. Abból volt többször is képszakadás szint.
De máig nem értem, bort tisztán 2 litert simán meg tudok inni úgy hogy nem mondom hogy nem venni észre rajtam, de gond nincs, ha ugyanezt kb ennyi kólával bekeverem és megiszom, akkor meg szinte biztos a képszakadás.
23/27 anonim válasza:
Egyfajtától soha nem rúgtam be. A bajok akkor kezdődnek mindíg ha elkezdem keverni :D
25/27 anonim válasza:
Sörtől is meg bortól is,meg a kettő keverékétől.A többit kihányom gyorsan.
26/27 anonim válasza:
Pezsgő végzett ki. Szilveszteri buli volt, egész este piáztunk Jagermeisert, házipálinkát és sört, éjfélkor pedig szépen nekiálltunk pezsgőzni, de rendesen. Éjjel 2-kor már a világomat nem tudtam, összehánytam a lakást, szépen lefektettek aludni, - ami nem nagyon ment, fekve szédültem, felülve hányingerem volt- és én még másodikán is szó szerint szenvedtem, rosszul voltam. Pezsgőt azóta nem ittam még szilveszterkor sem, éa soha többé nem voltam annyira rosszul piától.
27/27 anonim válasza:
Ouzo
Illetve tudom le lett pontozva az illeto aki irta, de feltehetoleg gina nekem is
Szetvertem a helyet ahol voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!