Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön az osztály egyik legcsúnyább lánya, mit tegyek?
Szóval a történet röviden annyi, hogy van egy lány az osztályban, aki, hogy is mondjam, nem a legszebb...
Durván molett alkatú és az arca sem valami szép.
Az osztályban nem nagyon szeretik a viselkedése miatt is, mindenkit alsóbbrendűnek tekint magától. Sokkal érettebbnek gondolja magát nálunk, mivel alig vannak velünk egyidős barátai, inkább felnőttekkel van kapcsolatban. Gondolok én itt az anyukája barátnőire és hasonlók...
De nekem valamiért mégis bejön. De úgy inkább szexuális úton. Itt arra gondolok hogy nagyon durván jó adottságai vannak.
Ilyenkor mi a teendő?
Nem akarom hogy bárki is tudomást szerezzen egy esetleges kapcsolatról, mert az nagyon kínos lenne, az iskola egyik legismertebb diákja vagyok, nem jöhetek össze akárkivel...
Megfogalmazódott bennem a friends with benefits (barátság extrákkal) gondolata is, csak attól félek hogy mivel osztálytársak vagyunk, nagyon rosszul sülne el a dolog...
Hogyan adjam tudtára hogy kívánom, és szívesen eltöltenék vele egy éjszakát?
17/F
Bocs, de te nem akarsz vele járni, csak meg akarod ...
Szégyelld magad! Csak arra kéne, de felvállalni, azt már nem, mi?
Fogadd el, hogy neked a molett csajok is bejönnek, és vállald fel. ha akkora kan vagy, akkor belefér az imidzsedbe. ha az imidzsed fontosabb, mint a csaj, akkor sz*r lehet neked...
Állj elé, és mondd meg neki, hogy tetszik. Legyél nyílt, vagány, vállald fel magad és bátran adj hangot az ízlésednek. Nagyon tévúton jársz, ha azt hiszed, hogy bármi szégyellnivaló van a dologban.
"az iskola egyik legismertebb diákja vagyok, nem jöhetek össze akárkivel..."
Ezt meg csak hiszed. Egy 17 éves kis senki vagy, és senkit nem érdekel 3 napnél tovább, hogy kivel jössz össze. Lágyszi ne kezeld úgy magad, mint valami uralkodót. Egy gimis kanos pulya vagy, semmi más.
"Sokkal érettebbnek gondolja magát nálunk, mivel alig vannak velünk egyidős barátai, inkább felnőttekkel van kapcsolatban."
Akkor gondolod egy ilyen kis ficsurral fog lefeküdni?
“az iskola egyik legismertebb diákja vagyok, nem jöhetek össze akárkivel...”
Miért, ki vagy te? Mit tettél le az asztalra, hogy fensőbbrendűnek tarthasd magad másoknál? Egyébként vicces, hogy pont ezt kritizálod az említett lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!