Szerintetek melyik a legcsúnyább modell? és a legszebb?
Én sosem értettem, hogy Giselle Bündchen-t hogy láthatják szépnek.
És a ??? Hadid is kifejezetten ronda. Azért a ???, mert nem tudom, melyik testvér a modell.
A Kardashian lányok.. hááát, azok is modellnek számítanak? sok mindent reklámoznak. Csúnyák.
Aki szép, bájos, az pl. Miranda Kerr.
Ja, aki még taszítóan ronda, az Rosie Huntington-Whiteley.
Nem biztos, hogy jól írtam le.
Nagyon távol áll a szépségtől.
De már rég rájöttem, hogy a modellkedés nem a szépségről szól. Legyen egyedi, kirívó, ami sokszor egy erőteljes állkapocsban vagy valami egyéb szépséghibában nyilvánul meg.
Nem mondanám csúnyának, de Alexxandra Ambrosio nagyon-nagyon távol áll attól, ami számomra a szépet jelenti. Nagyon furcsa az arca, és nem a ó értelemben. A két Hadid lánynak pedig épp ellenkezőleg, annyira semmilyen arcuk van, szerintem tök jellegtelen mindkettő. De Gigi összességében jól néz ki, de Bella mindig olyan savanyúnak tűnik.
A kilencvenes évek ikonikus modelljet imádom, Kate Moss a kedvencem. Ha ma lenne karrierje csúcspontján, szerintem egész már típus lenne, mint anno, egy sokkal egészségesebb nő benyomását keltené, de neki még a heroin chic is jól áll.
Fura, számomra Alexandra Ambrosio a jellegtelen.
Kate Moss-t rühellem, se nem szép, se nem pozitív, igazából semmi nincs, ami jól állna neki, és még egy borzasztó rossz példa is. Mindenkinek, minden tekintetben.
Alapból nem jutott volna eszembe, mert - szerencsére - nincs már annyira köztudatban. Csak az előző kommentelő miatt reagálok rá. Egy full drogos nő, szerintem nagyon negatív azt mondani, hogy a heroin bárkinek bármilyen formában jól áll, illetve óriási hiba volt őt még ilyen állapotban is allkalmazni a sok tervezőnek, divatháznak.
Káros hatása van, azt közvetíti a fiatalok felé, hogy drogosan is kereshetsz milliókat, mindegy, hogy megszólalni se tudsz, a saját nevedet se tudod, annyira készen vagy, de ha megfelelő körökben mozogsz így is sikeres lehetsz. Ha ennyire nem akart tiszta lenni, hagyni kellett volna a süllyesztőbe veszni.
Bella Hadid.
Nem feltétlen csunya de engem taszít az arca, mint aki citromba harapott.
Palvin Barbi minden elfogultság nelkul szerintem tok szep 😃
Gigi Hadid, Cindy crawford is szépek például.
De a legszebb Gia Carangi
A legcsúnyább Bella Hadid. Még a rengeteg plasztikai beavatkozás után is. Nekem nem is a savanyú ábrázatával van bajom, mert sokan vannak akiknek jól áll. Egyszerûen a vonásai csúnyák és mostmár természetellenesek is.
A legszebb szerintem még mindig Natalia Vodianova.
Sajnálom, de nekem kifejezetten csúnya.
Karakteres, ez tény.
De ez inkább egy pasinál előny, amikor határozott arcéle van.
Egy nőnek lágy vonásai legyenek.
De mint írtam, a modell-világ nem a szépségről szól, sokkal inkább az egyedi és karakteres vonásokról. Szóval modellnek teljesen jó, de nem egy szép nő. Számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!