A Primátor double 24 és stout sörei jók?
Figyelt kérdés
Szóval gondolkodtam azon hogy az angol stout/porter sörök jók , csak drágák , és megláttam hogy van cseh stout és hasonló sör sokkal jobb árban.
A kérdés az lenne hogy ez a két sör , megérik az árukat ?
Mármint hoznak mondjuk olyan minőséget mint mondjuk egy Guiness , vagy netán jobbat, vagy inkább közelebb állnak a magyar sörök minőségéhez?
Válaszokat előre is köszönöm.
2020. nov. 10. 20:26
1/4 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a Guiness nem jó sör...
2/4 anonim válasza:
A primátor stoutok jók bizony! Esetleg még kipróbálhatnád a Szent András Feketét vagy van még egy magyar kis kézműves, akiknek a neve most nem ugrik be, de nagyon jót csinálnak. Talán a többiek tudják, a Lidl-ben volt 2 sörük is már akcióban.
3/4 anonim válasza:
A Primátor double 24 egy baltic porter. Ittam már de számomra az alkohol nagyon kilógott mint íz. 500 forint körül venném meg maximum. A hazai craft főzdék sokkal jobb minőséget hoznak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2020. nov. 11. 07:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!