Szerintetek ehhez a párlathoz adhattak még külön cukrot, hogy jó legyen a végeredmény, vagy alapból a zöldség is jó hozzá?
Figyelt kérdés
most így eszembe jutott aktuálisan hogy sütőtökből főznek vajon pálinkát? és persze, van belőle párlat [link] kérdés hogy alapból a tökcefre elég lehet hozzá, vagy ezt cukrozni kell hogy valami értelmes jöjjön ki belőle? 44 fokosan nem is hangzik rossznak, ha még vizezve is van a végén2020. nov. 1. 20:50
1/2 anonim válasza:
Nem kell cukrozni, a tok alapbol magas cukortartalommal bir.
2/2 Phoney válasza:
Nem lehetne sütőtökpárlat a neve, ha cukrozták volna. A zöldség/gyümölcspárlatot EU-szinten tilos cukrozni.
Ha valamiből csak cukrozással lehetne főzni, akkor nem abból főznél, hanem cukorból. (Ahogy a mesebeli kőlevest sem kőből főzik :)
Egyébként amikor mindenképp olyanból akarnak főzni, aminek nincs cukortartalma, akkor arra a szakmában az a megoldás, hogy tisztaszesszel cefrézik, és úgy párolják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!