Ha összekeverünk egy ugyanolyan típusú és mennyiségű legolcsóbb alja sört, és egy felsőkategóriás drága minőségit, a végeredménye átlagos minőségű lesz?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 17:33
1/7 anonim válasza:
Ha összekeverünk egy finom levest, meg egy nem finomat, akkor közepes levest kapunk? Pl. egyik lenne a gyümölcsleves, mert azt nagyon szeretem, a másik meg mondjuk a bableves...
Egyébként egyfelől van olyan sör, ami passzol egymáshoz, meg van ami nagyon nem. Bennem csak olyankor merült fel ilyen gondolat, amikor mondjuk egy bontott sör állt egy ideig és kiment belőle a bubi, vagy ilyesmi
2/7 A kérdező kommentje:
nem jó a leveses példa, azt mondtam ugyanolyan típusút, tehát nem barna meg vörös sört egy lagerrel...
2019. febr. 21. 18:05
3/7 A kérdező kommentje:
bennem is csak kíváncsiság jegyében merült fel
2019. febr. 21. 18:06
4/7 anonim válasza:
Ha egy tál tejbegrízbe raksz egy csipet szart, akkor is elrontja az egészet, nemhogy akkor, ha felesbe kevered össze. Ne csináld.
A jót minek elrontani, a rosszat meg minek hígítani?
5/7 anonim válasza:
Nem egy moslék lesz. Az ilyen rossz söröknek mindig van valami mellékíze, hígak mint a víz.
6/7 anonim válasza:
Nincs olyan hogy rossz sör, csak eltérő ízlés.
7/7 anonim válasza:
Lehet a söröket keverni, nem újdonság pl. a rigó, amit régebben sokan fogyasztottak is, ez csapolt barna és csapolt világos keveréke volt anno 1980.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!