A pennys festbier túl keserű , vagy csak én érzem annak?
Figyelt kérdés
Megkostóltam , nem tudtam meginni mert nekem túl keserű volt. A pár nappal késöbb vett stoutot kevésbé éreztem keserűnek , jőízűen elfogyasztottam , más szerint is túl keserű , vagy ilyennek kéne lennie?2020. okt. 19. 10:31
1/2 anonim válasza:
Kinek mi a túl keserű.Van aki a Pilsner Urquellt is ihatatlanul keserűnek találja.Szerintem meg pont jó.
Mondjuk a kérdésben szerepló sörből még nem ittam.De a nevéből ítélve valami német sör lehet.Azok meg elvileg inkább édesebb malátásabb sörök.
2/2 anonim válasza:
Ez egy nagyon finom (Eichbaum) sör (5.5%-os), és még olcsó is (220Ft). Kár hogy csak 1-et vettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!