Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valami módszert másnaposság...

RekaFeher kérdése:

Valami módszert másnaposság ellen?

Figyelt kérdés

tegnap házibuliba eléggé becsiccsentettem, minden emberrel inni kellett a röviditalokat, ittam likőröiet, Tequilat, Henessyt, Jack D., pálinkákat. a többiről fogalmam sincs.

alapból vérnyomásod vagyok, 165-170 között szokott lenni. ràadásul menstruálok is, nem tudom ez mennyit számit. de konkrétan nem birok felkelni az ágyból annyira szédülök, és fàj a gyomrom.

soha nem volt bajom az alkohollal, sosem fajt semmim, nem hanytam. de most rettegek ettől a szédüléstől, mert konkrétan ha felállok esek neki a falnak.

mit egyek vagy igyak hogy ez változzon?

18L

2020. okt. 18. 08:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Legkozeledd igyál fröccsöt, az mar eleve vizezve van.
2020. okt. 18. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Itt all?

… ulj le!

2020. okt. 18. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 nekem a fröccstől vannak a legdurvább másnapjaim
2020. okt. 18. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert bubis gondolom
2020. okt. 18. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy a bubitól olyan brutál vagy a bortól, de inkább leszoktam mindkettőről
2020. okt. 18. 13:17
 16/17 Noren1989 ***** válasza:

No, a legegyszerűbb, hogy még taccsrészegen feliszol vagy egy liter vizet. Reggel ne egyél se zsírosat, se nehezet.

Az én személyes receptem az utolsó duplaviszki, elvitelesre kikérve: elcsodàlkozol, hogy a részeg éned mekkora jófej...

2020. okt. 18. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Túl sokat se kell inni vízből, mert kimosod a fontos ásványi anyagokat a véredből. Én lefekvés előtt szoktam 1 litert lehúzni illetve reggel csinálok egy kancsó teát.
2020. okt. 19. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!