Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valami módszert másnaposság...

RekaFeher kérdése:

Valami módszert másnaposság ellen?

Figyelt kérdés

tegnap házibuliba eléggé becsiccsentettem, minden emberrel inni kellett a röviditalokat, ittam likőröiet, Tequilat, Henessyt, Jack D., pálinkákat. a többiről fogalmam sincs.

alapból vérnyomásod vagyok, 165-170 között szokott lenni. ràadásul menstruálok is, nem tudom ez mennyit számit. de konkrétan nem birok felkelni az ágyból annyira szédülök, és fàj a gyomrom.

soha nem volt bajom az alkohollal, sosem fajt semmim, nem hanytam. de most rettegek ettől a szédüléstől, mert konkrétan ha felállok esek neki a falnak.

mit egyek vagy igyak hogy ez változzon?

18L

2020. okt. 18. 08:14
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
vérnyomásos*
2020. okt. 18. 08:15
 2/17 anonim válasza:
22%
Maradj részeg.
2020. okt. 18. 08:15
 3/17 anonim ***** válasza:
15%

Masnapossag ellen inni kell.

Ir-kavet, egy pohar sort, bloody maryt … aztán majd kesobb egy pohar víz es aszpirin :)

2020. okt. 18. 08:16
 4/17 anonim válasza:
4%
Mutass mezítelen képet a hamvas testedről cica.
2020. okt. 18. 08:23
 5/17 anonim ***** válasza:
4%
Haverok, buli, fanta ...
2020. okt. 18. 08:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Igyál paradicsomlevet.
2020. okt. 18. 08:51
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Legközelebb mértékkel iszol ennyi.

Amúgy igyál sok vizet, mert dehidratált lettél, húsleves stb amit most anyud főz azt egyed.

Majd kiszáll a fejedből estére

2020. okt. 18. 09:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Víz, víz, és még több víz!

Eleve érdemes azzal elkerülni, ha piázás közben néha megiszol egy-egy pohár vizet, aztán lefekvés előtt megint két-három nagypohárral, miután felkeltél megint akár öt pohárral is.

2020. okt. 18. 09:23
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
igyál sok vizet és egyél, mert az üres gyomortól is lehetsz rosszul. olyan amúgy nincs hogy "inni kell" ha nem akarsz, nem iszol. ha nem fogadják el, akkor addig mondod hogy nem, amíg feladják.
2020. okt. 18. 09:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Sok folyadék.Víz,citromos víz. Narancslé egy kicsit hígítva mehet egy csipetnyi só is bele.Egyél egy pár banánt meg valami könnyen emészthető kaját is.
2020. okt. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!