Valami módszert másnaposság ellen?
tegnap házibuliba eléggé becsiccsentettem, minden emberrel inni kellett a röviditalokat, ittam likőröiet, Tequilat, Henessyt, Jack D., pálinkákat. a többiről fogalmam sincs.
alapból vérnyomásod vagyok, 165-170 között szokott lenni. ràadásul menstruálok is, nem tudom ez mennyit számit. de konkrétan nem birok felkelni az ágyból annyira szédülök, és fàj a gyomrom.
soha nem volt bajom az alkohollal, sosem fajt semmim, nem hanytam. de most rettegek ettől a szédüléstől, mert konkrétan ha felállok esek neki a falnak.
mit egyek vagy igyak hogy ez változzon?
18L
Masnapossag ellen inni kell.
Ir-kavet, egy pohar sort, bloody maryt … aztán majd kesobb egy pohar víz es aszpirin :)
Legközelebb mértékkel iszol ennyi.
Amúgy igyál sok vizet, mert dehidratált lettél, húsleves stb amit most anyud főz azt egyed.
Majd kiszáll a fejedből estére
Víz, víz, és még több víz!
Eleve érdemes azzal elkerülni, ha piázás közben néha megiszol egy-egy pohár vizet, aztán lefekvés előtt megint két-három nagypohárral, miután felkeltél megint akár öt pohárral is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!