31/38 anonim válasza:
Nem, mert gluténérzékeny vagyok. Alapból szeretném, ha ihatnám.
32/38 anonim válasza:
#31: Van gluténmentes sör is. Azt már kóstoltad?
33/38 anonim válasza:
Egyáltalán nem iszok semmilyen alkoholt. Nem szeretem, a sört sem. 32/N.
34/38 anonim válasza:
Rajongok a sörért. A barna sörért nem igazán, és az ízesítettet nem szeretem, a meggysört sem. Inkább az ilyen semleges ízű világos sörfajtákat kedvelem, annyira jól tud esni egy egy pohár. A búzasör is jó, citrom és egyéb hülyeségek nélkül. De tudok szerencsére mértéket tartani. Általában heti többször is iszom. Viszont szinte semmilyen más alkoholt nem fogyasztok.
35/38 anonim válasza:
Jaj valaki írta a savanyú sört, nem is tudom mi a neve, ez a lab sör. Na az még a kedvencem.
37/38 anonim válasza:
Igen, kóstoltam, de ami elérhető árú lenne, az a Pécsi, de az nekem túl keserű. Ami meg ízlene, az nagyon drága (700-800 ft/3 dl).
Akkor meg már inkább borozok :D
38/38 anonim válasza:
Én szeretem, de csakis alkoholmenteset fogyasztok! (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!