Szeretitek a gint, mint italt?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran fogyaszjatok? Tisztán, vagy valamivel keverve?2019. júl. 25. 22:06
1/5 anonim válasza:
Szeresse az Aladdin. Nekem nem jön be de barátnőm azt issza tonikkal. 2 dl-s pohárba 5cl gin a többi tonik. Fene a gusztusát.
2/5 anonim válasza:
Persze, kimondottan kellemes italnak tartom, különösen hűtve vagy jéggel (de szigorúan tisztán), izgalmas aromája van.
3/5 anonim válasza:
Asszony mondta, hogy vegyünk, mert milyen érdekes, meg már két hónapja nézi a lidl-ben.
Hát vettünk.
Olyan mint a pálinka csak mellékíze van... De biztos van, aki szereti.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom milyet ittál, de a "mellékíz" remélhetőleg a borókától van, ami a gin fő ízesítője.
Ahogy írtad/írták, van aki szereti, igya az :)
Én azt mondom ha egy rövidet tisztán nem innál meg, akkor nem érdemes kevergetni, kivétel talán a vodka. Annyi más lehetőség van...csak találtok egy közös pontot :)
5/5 anonim válasza:
#4 valószínű velem volt a "gond", mert alapjáraton semmilyen rövidet nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!