Melyiket szeretitek jobban? Sör vagy bor?
Télen a jó forralt bort nehéz überelni!
Nyáron a sör egyértelműen jobban esik, de inkább a sört iszom szívesebben!
Kevésbé üt!
Nyáron a világos, nem túl erős lagerek, borból pedig a könnyű rozé, és fehérborok jól behűtve fröccsként.
Télen pedig a testes száraz vörösborok, csakis tisztán, és sörből is ilyenkor iszok erősebb barna, félbarna söröket, illetve búza, és ale söröket is döntően ilyenkor iszok szívesen.
Egyszóval, nyáron a könnyű, nem túl nagy alkoholtartalmú italokat iszom, mert a melegben a nagy mennyiségű hideg ital jól esik, télen pedig az erősebb, intenzívebb ízűeket, amiket kortyonként kell élvezni.
Ha azt mondanám: a Sört, akkor a borosok húznának le.
Ha azt mondanám: a Bort, akkor a sörösök.
Én azt mondom: Kinek a pap...
Minden esetre én nyáron elsősorban a jó hideg ásványvizet szeretem, másodsorban a fröccsöt. (Ha van igazi jóféle és jó hideg sör, akkor azt sem vetem meg.) De ha én igazán szomjas és kiszáradt vagyok, szívesebben iszom vizet - az alkohol ugyanis "dehidratál", ergo én csak rosszabbul leszek tőle a nagy melegben - mint sört vagy bort.
Sört.
A bort nem szeretem, és rosszul is vagyok tőle, már két kortytól is. (tannin tartalmánál fogva)
Én jobban szeretem a bort. Van ugye BORóka, háBORú, stb, de ki hallott már SÖRőkéről, vagy héSÖRűről?
Komolyra fordítva 27 éve absztinens vagyok, így nem igazán érint a dolog.
Sör nyáron-télen 😁
#csakaheineken❤️
#9 😂😂
Bort magaban nem szeretem,de egy jo roze froccsot barmikor.Sorbol pedig a Soproni ipa-ja nagyon bejon.
Ha pedig az alsopolcos dolgokat nezzuk,akkor egyertelmuen sor.meg az 500ft-os borok se tul jok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!